Start van de nieuwe lessenreeks

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Groepsles inflexibele yogi

Yoga voor de minder flexibele yogi.

Ontdek hoe yoga je helpt, zodat je eindelijk flexibiliteit, kracht, core, rust en minder pijn krijgt.

In deze lessen combineer ik mijn opleidingen als docent in ademhalingstherapie, Ashtanga vinyasa, yin, restauratieve, postnatale, zwangerschaps-, nidra (begeleide meditatie), facia yoga en trauma informed yoga. Door de combinatie van deze opleidingen ontwikkelde ik een zeer veilige reeks voor het vrouwelijke beginnerslichaam. We vinden samen rust, ruimte en kracht in het lichaam en je leert specifieke technieken die je kan implementeren in het dagelijks leven.

 

Er is nu ook een mogelijkheid om het groeples pakket te boeken.

Dat bestaat uit groepslessen voor inflexibele yogi’s en 1:1 yogatherapie sessies.

1) Yogatherapie voor:

  • angst
  • paniekaanvallen
  • burn-out

2) Trauma informed yogatherapie voor:

  • dissociatie

Wil je graag de mogelijkheden bespreken of meer informatie?

Dit zeggen mijn leerlingen

Julie is onverwacht op mijn pad gekomen en heb hier geen seconde spijt van gehad.
Ik heb een healing traject gevolgd en op korte tijd heb ik al een enorme evolutie doorstaan in mijn denken en doen.
Ik ervaarde in het begin van de sessies heel veel onrust in mijn hoofd en daar ben ik nu vanaf.
Ze heeft me geleerd te ademen, dingen anders te bekijken en vooral van mezelf te houden.
De lessen zijn een enorme verrijking geweest en kijk uit naar verdere begeleiding en yogasessies.
Ze is een echte aanrader voor mensen die even overweldigd zijn door de wereld of die willen omgaan met angsten.
Julie, bedankt voor de ondersteuning die ik kreeg, de warme babbels en de rustgevende oefeningen.
Ik kijk uit naar meer van dit!
Je bent een echte pro!
Groetjes,
Anne-Sophie

Dit zeggen mijn leerlingen

Julie, tijdens mijn zoektocht naar heling voor mijn lichaam kwam ik toevallig bij jou terecht, reeds zeer snel bleek dat ik niet alleen ‘fysieke’ vooral ook ‘psychische’ rust nodig had. Heel hard bedankt om mij dat te helpen ontdekken, om voor mij een veilige omgeving te creëren om te leren loslaten en om mij op een zachte manier te bewijzen – dat ondanks mijn vooroordelen en scepticisme dat yoga mijn ding niet zou zijn – dat yoga wel een manier is om mij op weg te helpen naar ontspanning, tevredenheid en uiteindelijk minder pijn.

Veerle D 

Dit zeggen mijn leerlingen

Gepersonaliseerde, oprechte aanpak en een brede kijk op yoga, boeiend en vanuit het hart, een aanrader.

– Tina De Lobel

Dit zeggen mijn leerlingen

Dikke aanrader! ik word vaste klant! 

– Ishie De Wilde

* opgelet!

  • De lessen zijn snel volzet omwille van beperkt aantal plaatsen  zodat de kwaliteit van de les verzekerd is
  • Mogelijkheid tot online

Contact

yogametjulie@gmail.com

Locatie: Goudstraat, Gent

+32 472 65 28 18

© 2020 Yoga met Julie - DESIGNED BY Julie Hubrecht

Open chat
1
Hallo, kan ik je ergens mee helpen?