Over mij…

3

Hallo, 

Ik ben Julie

Bijna 3 jaar geleden verhuisde ik naar Barcelona, waar ik me verdiepte in Yoga. Ik ben geen danseres, turnster of athletisch persoon. Nooit geweest overigens. Gewoon iemand die nood had aan wat energie, focus, zelfcompassie, rust en levensvreugde.

Nadat ik mocht proeven van de wijsheden die de mat en de leerkrachten me geschonken hadden, besloot ik om zelf leerkracht te worden. Iemand zei me: “If you want to become a master at something, start teaching it.” Dus dat is wat ik deed.

Ik volgde een intensieve ‘teacher training’ in Bali, een ademhalingsopleiding, daarna een specialisatie in een milde vorm van Yoga, postnatale Yoga en een groot aantal workshops.

Daarna verhuisde ik terug naar België om een eigen Yogazaak op te starten.

Ik hou ervan om de yogatraditie in zijn volle glorie te respecteren maar ‘Yoga start buiten het leslokaal’. Daarom ben ik gebrand op het meegeven van concrete tools op een manier die voor iedereen te begrijpen is. Zo krijg je een optimale yogabeleving.

Omdat ik in kleine groepjes lesgeef kan ik persoonlijke aandacht besteden aan elke leerling, waardoor m/v/x, jong en oud, gevorderd of beginneling, mensen met kwetsuren en al dan niet flexibel, goed bijgestaan kunnen worden. We zijn tenslotte allemaal heel verschillend in onze gelijkenissen.

Mijn lesgeven is ondertussen zodanig geëvolueerd dat ik voornamelijk privé sessies geef waarin ik mensen begeleid  met zelfzorg en persoonlijke groei aan de hand van Yoga of rug, schouder en bekken yogatherapie. 

Ik wil de tijd nemen om je beter te leren kennen en om je bij te staan in jouw yoga-avontuur.

Warme groeten,
Julie

Contact

yogametjulie@gmail.com

Locatie: Goudstraat, Gent

+32 472 65 28 18

© 2020 Yoga met Julie - DESIGNED BY Julie Hubrecht

Open chat
1
Hallo, kan ik je ergens mee helpen?