Podcast en blog

podcast energiesleutel#1

podcast energiesleutel#1

Waarom niet werken belangrijk is voor je werk In deze aflevering beschrijf ik mijn eigen blokkades met rust en hoe ik deze energiesleutel kon ontgrendelen. Ik vertel hoe moeilijk het is om rust te durven toelaten in je leven en wat je kan doe om deze sleutel bij...

Gezonde huid en spijsverteringspoeder! (Blog & IGtv)

Gezonde huid en spijsverteringspoeder! (Blog & IGtv)

Gezonde huid en darmen drankje.

Super gemakkelijk om te maken en je darmen en huid zullen je ongelofelijk dankbaar zijn. Zit vol van vitamines,vezels, mineralen, pre- en probiotica. Ik ben geen voedingsdeskundige, ik deel gewoon wat werkt voor mij! Ik heb graag iets zonder veel poespas.
poeders: @biotona.benelux en @jacobhooy.amsterdam
Ik haal ze in: @hollandandbarrett_be

Ontwaken met intentie en positief de dag starten. (Blog & Podcast)

Ontwaken met intentie en positief de dag starten. (Blog & Podcast)

Intentie gaat over bewust in je dag stappen en voor jezelf kiezen. Door even stil te staan en na te gaan wat ik nodig denk te hebben, heb ik al even een check-in bij mezelf gedaan. Ik vind het een fijner idee dat ik mijn dag ‘met richting’ begin. Ik kruip tenslotte ook niet op een fiets zonder te weten waar heen te gaan.

Contact

yogametjulie@gmail.com

Locatie: Goudstraat, Gent

+32 472 65 28 18

© 2020 Yoga met Julie - DESIGNED BY Julie Hubrecht

Open chat
1
Hallo, kan ik je ergens mee helpen?