Yogatherapie

Uit het hoofd en in het hart.

Ondek hoe je de kracht van je eigen lichaam aanspreekt voor heling, zonder conventionele praattherapie.

We slaan zonder het te beseffen emoties op in ons lichaam. Als die emoties echter geen uitlaatklep krijgen kan dit leiden tot paniekaanvallen, hyperventilatie, angst,…

Aan de hand van een aantal zeer efficiënte en zachte technieken passen we ‘heling’ toe. Dit doen we samen vanuit jouw kracht. Daarnaast hanteer ik ook een praktische aanpak om blokkades te identificeren zodat je mentale staat terug in lijn komt met je lichaam. Zo worden angst en paniek in de toekomst vermeden. 

Herken jij volgende emoties in jezelf?

  • Rusteloosheid en stress
  • Angst
  • Paniekaanvallen
  • Hyperventilatie
  • Hartkloppingen
  • Dissociatie

Ontdek hoe je emoties een belangrijke rol spelen in de heling van je lichaam zodat je eindelijk vrij van paniek, hyperventilatie, angst,… kan leven.

Dit zeggen mijn leerlingen

Julie, tijdens mijn zoektocht naar heling voor mijn lichaam kwam ik toevallig bij jou terecht, reeds zeer snel bleek dat ik niet alleen ‘fysieke’ vooral ook ‘psychische’ rust nodig had. Heel hard bedankt om mij dat te helpen ontdekken, om voor mij een veilige omgeving te creëren om te leren loslaten en om mij op een zachte manier te bewijzen – dat ondanks mijn vooroordelen en scepticisme dat yoga mijn ding niet zou zijn – dat yoga wel een manier is om mij op weg te helpen naar ontspanning, tevredenheid en uiteindelijk minder pijn.

Veerle D. 

Dit zeggen mijn leerlingen

De sessies bij Julie zijn enorm verzorgd. Ze legt alles uit op een manier die ik begrijp. Ik heb door haar hulp nu een dagelijkse mini-routine ontwikkeld die me helpt mijn chronische rugpijn onder controle te houden. De kers op de taart is dat ik meer rust vind in mijn dagelijkse leven door de technieken en inzichten die ze me geeft.

– Een dankbare leerling

Dit zeggen mijn leerlingen

Gepersonaliseerde, oprechte aanpak en een brede kijk op yoga, boeiend en vanuit het hart, een aanrader.

– Tina De Lobel

Dit zeggen mijn leerlingen

Julie helpt mij met mijn nervositeit en onrustige gedachten. Ze heeft ervoor gezorgd dat ik mijn paniekaanvallen onder controle heb. Ik ben haar erg dankbaar.

– Anoniem

Contact

yogametjulie@gmail.com

Locatie: Goudstraat, Gent

+32 472 65 28 18

© 2020 Yoga met Julie - DESIGNED BY Julie Hubrecht

Open chat
1
Hallo, kan ik je ergens mee helpen?